اولین مدرسه تابستانه بیوتکولوژی
(اولین مدرسه تابستانه مشترک آکادمی مهارت دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی) شروع از 27 مردادماه
مدرسین دوره : دکتر هوشنگ علیزاده – دکتر محمدرضاغفاری-دکتر فواد مرادی-دکتر الهه معتمدی سده – دکتر مریم صادقی – دکتر شهره آریایی نژاد
– هزینه ثبت نام : آزاد 11.000.000 تومان
– دانشجویی 10.000.000 تومان
– تخفیف ویژه برای شرکت کنندگاه دوره های قبل آکادمی فلاحت (9.500.000 تومان)
( مخاطبان محترم جهت دریافت کد تخفیف با شماره 09382531225 تماس حاصل فرمایند).
تخفیفات گروهی:
– هزینه ثبت نام گروهی : 9.000.000 تومان به ازای هر نفر( سه تا پنج نفر )
– هزینه ثبت نام گروهی : 8.000.000 تومان به ازای هر نفر( 5 تا 10 نفر)
– هزینه ثبت نام گروهی : 7.000.000 تومان به ازای هر نفر( بالاتر از ده نفر)
هزینه اسکان (دانش پذیران راه دور) و ناهار در صورت نیاز در طی روزهای برگزاری برعهده مخاطب خواهد بود.
تاریخ برگزاری: شروع از 27 مرداد ماه
شیوه برگزاری : حضوری
ظرفیت: 25 نفر
- اصول و مبانی PCR و تکنیک های مولکولی
خانم دکتر مریم صادقی : محقق ارشد مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، تخصص بیوشیمی
سرفصل ها:
- مبانی و اصول استخراج DNA
- واکنش PCR و انواع آن
- الکتروفورز ژل آگارز
- طراحی پرایمر
- اصول Real Time PCR و بررسی بیان ژن
- بیوانفورماتیک و سیستم بیولوژی، آنالیز شبکه های زیستی
دکتر محمد رضا غفاری: رئیس بخش بیوانفورماتیک پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مسئول راه اندازی پژوهشکده هوش مصنوعی کشاورزی
- کاربرد دستگاه های کروماتوگرافی (HPLC, GC, TLC) در فیزیولوژی گیاهی
دکتر فواد مرادی: بخش تحقیقات فیزیولوژی مولکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
سرفصل ها:
- مقدمهای بر کروماتوگرافی
- اصول پایه کروماتوگرافی
- کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
- کروماتوگرافی گازی (GC)
- کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)
- کروماتوگرافی تبادل یونی
- انتخاب روش مناسب بر اساس نوع نمونه
- تکنیکهای آنالیز و تفسیر نتایج
- نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات کروماتوگرافی
خانم دکتر الهه معتمدی سده: بخش تحقیقات نانوتکنولوژی، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
سرفصل های تئوری
- مقدمه نانوذرات
- تعریف سنتز سبز
- کاربرد عصاره های گیاهی برای سنتز سبز نانوذرات
- مشخصه یابی نانوذرات سبز
- نکات مهم در استفاده از عصاره گیاهی برای سنتز نانوذرات
سرفصل عملی:
آموزش عملی سنتز یک مدل نانوذره ( نانوذرات آهن)
دکتر هوشنگ علیزاده: دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه تهران
- مبانی استخراج، خالصسازی و کاربردهای پروتئینها
خانم دکتر شهره آریائی: بخش تحقیقات زیست شناسی سیستمها، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
- سرفصل ها:
- مقدمهای بر پروتئینها
- تعریف و اهمیت پروتئینها در سلولها
- کاربردهای پروتئینها در علوم مختلف
- استخراج پروتئینها
- روشهای مختلف استخراج پروتئین از منابع زیستی
- ملاحظات مهم در فرآیند استخراج
- خالصسازی پروتئینها
- تکنیکهای خالصسازی (کروماتوگرافی، رسوبدهی و غیره)
- ارزیابی خلوص و کیفیت پروتئینها
- بررسی ساختار سهبعدی پروتئینها
- روشهای تعیین ساختار سهبعدی(کریستالوگرافی اشعه ایکس، NMR و کریو-الکترون میکروسکوپی)
- استفاده از ابزارهای بیوانفورماتیک برای تحلیل ساختار پروتئینها
- کاربردهای صنعتی پروتئینها
- استفاده از پروتئینها در صنایع غذایی، دارویی و بیوتکنولوژی
- مثالهای کاربردی و مطالعات موردی/ پروژه عملی و آزمایشگاهی
اعطای گواهینامه معتبر از سوی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
کسب اطلاعات بیشتر از طریق تلگرام:
09382531225
@AoecUT_Admin
قوانین ثبت دیدگاه