ورود و ثبت نام

اولین مدرسه تابستانه بیوتکنولوژی

اولین مدرسه تابستانه بیوتکولوژی (اولین مدرسه تابستانه مشترک آکادمی مهارت دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی) شروع از 27 مردادماه مدرسین دوره : ...
قیمت : 11,000,000 تومان

اولین مدرسه تابستانه بیوتکولوژی

(اولین مدرسه تابستانه مشترک آکادمی مهارت دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی) شروع از 27 مردادماه

مدرسین دوره : دکتر هوشنگ علیزاده – دکتر محمدرضاغفاری-دکتر فواد مرادی-دکتر الهه معتمدی سده – دکتر مریم صادقی – دکتر شهره آریایی نژاد

 

– هزینه ثبت نام : آزاد 11.000.000 تومان

– دانشجویی 10.000.000 تومان

– تخفیف ویژه برای شرکت کنندگاه دوره های قبل آکادمی فلاحت (9.500.000 تومان)

( مخاطبان محترم جهت دریافت کد تخفیف با شماره 09382531225 تماس حاصل فرمایند).

تخفیفات گروهی:

– هزینه ثبت نام گروهی : 9.000.000 تومان به ازای هر نفر( سه تا پنج نفر )

– هزینه ثبت نام گروهی : 8.000.000 تومان به ازای هر نفر( 5 تا 10 نفر)

– هزینه ثبت نام گروهی : 7.000.000 تومان به ازای هر نفر( بالاتر از ده نفر)

 هزینه اسکان (دانش پذیران راه دور) و ناهار در صورت نیاز در طی روزهای برگزاری برعهده مخاطب خواهد بود.

 

✅تاریخ برگزاری: شروع از 27 مرداد ماه

✅شیوه برگزاری : حضوری

✅ظرفیت: 25 نفر

 

 

  • اصول و مبانی PCR و تکنیک های مولکولی

خانم دکتر مریم صادقی : محقق ارشد مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، تخصص بیوشیمی

سرفصل ها:

  • مبانی و اصول استخراج DNA
  • واکنش PCR و انواع آن
  • الکتروفورز ژل آگارز
  • طراحی پرایمر
  • اصول Real Time PCR و بررسی بیان ژن

 

  • بیوانفورماتیک و سیستم بیولوژی، آنالیز شبکه های زیستی

دکتر محمد رضا غفاری: رئیس بخش بیوانفورماتیک پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مسئول راه اندازی پژوهشکده هوش مصنوعی کشاورزی

 

  • کاربرد دستگاه های کروماتوگرافی (HPLC, GC, TLC) در فیزیولوژی گیاهی

دکتر فواد مرادی: بخش تحقیقات فیزیولوژی مولکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

سرفصل ها:

  • مقدمه‌ای بر کروماتوگرافی
  • اصول پایه کروماتوگرافی
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
  • کروماتوگرافی گازی (GC)
  • کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)
  • کروماتوگرافی تبادل یونی
  • انتخاب روش مناسب بر اساس نوع نمونه
  • تکنیک‌های آنالیز و تفسیر نتایج
  • نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات کروماتوگرافی

 

  • سنتز سبز نانوذرات

خانم دکتر الهه معتمدی سده:  بخش تحقیقات نانوتکنولوژی، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

سرفصل های تئوری

  • مقدمه نانوذرات
  • تعریف سنتز سبز
  • کاربرد عصاره های گیاهی برای سنتز سبز نانوذرات
  • مشخصه یابی نانوذرات سبز
  • نکات مهم در استفاده از عصاره گیاهی برای سنتز نانوذرات

سرفصل عملی:

آموزش عملی سنتز یک مدل نانوذره ( نانوذرات آهن)

 

  • خاموشی ژن Gene Silencing

دکتر هوشنگ علیزاده: دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه تهران

 

  • مبانی استخراج، خالص‌سازی و کاربردهای پروتئین‌ها

خانم دکتر شهره آریائی: بخش تحقیقات زیست شناسی سیستمها، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • سرفصل ها:
  • مقدمه‌ای بر پروتئین‌ها
  • تعریف و اهمیت پروتئین‌ها در سلول‌ها
  • کاربردهای پروتئین‌ها در علوم مختلف
  • استخراج پروتئین‌ها
  • روش‌های مختلف استخراج پروتئین از منابع زیستی
  • ملاحظات مهم در فرآیند استخراج
  • خالص‌سازی پروتئین‌ها
  • تکنیک‌های خالص‌سازی (کروماتوگرافی، رسوب‌دهی و غیره)
  • ارزیابی خلوص و کیفیت پروتئین‌ها
  • بررسی ساختار سه‌بعدی پروتئین‌ها
  • روش‌های تعیین ساختار سه‌بعدی(کریستالوگرافی اشعه ایکس، NMR و کریو-الکترون میکروسکوپی)
  • استفاده از ابزارهای بیوانفورماتیک برای تحلیل ساختار پروتئین‌ها
  • کاربردهای صنعتی پروتئین‌ها
  • استفاده از پروتئین‌ها در صنایع غذایی، دارویی و بیوتکنولوژی
  • مثال‌های کاربردی و مطالعات موردی/ پروژه عملی و آزمایشگاهی

 

💡اعطای گواهینامه  معتبر از سوی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

📞کسب اطلاعات بیشتر از طریق تلگرام:
09382531225
@AoecUT_Admin

 

مـــــــــدرس دوره

course teacher

دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات

نظــرات کـاربــران

user comments

قوانین ثبت دیدگاه

  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • جهت ثبت بازخورد ابتدا محصول را خریداری نمایید.

اولین نفری باشید که در مورد “اولین مدرسه تابستانه بیوتکنولوژی” نظر میدهد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره هـای آمـوزشی مرتبط

related training courses

دسته بندی اصلی
آزمایشگاه
تعداد دانشجو
0
75% دوره آموزشی تکمیل شده است
قیمت دوره
11,000,000 تومان
بازخورد
0 از 0 بازخورد
تاریخ انتشار
12 مرداد 1403
تاریخ بروزرسانی
16 مرداد 1403